Home
Ontwikkelen
Plannen
Bezinnen
Oogsten
Contact

'Een gezonde geest
in een gezond lichaam'
Home
OVER JEANNY RUTTEN

In 2010 heb ik JRC advies opgericht. Mijn naam is Jeanny Rutten  en ik ben geboren in 1958.

 

JRC Advies is gespecialiseerd in een projectmatige ondersteuning van bedrijven en ZZP-ers, op zowel het organisatorische als het administratieve vlak. Mijn ruime ervaring vormt de solide basis van mijn bedrijf.

 

Na het afronden van mijn HBO-opleiding heb ik gedurende 10 jaar ervaring opgedaan als lid van het managementteam van een groot, internationaal opererend bedrijf. Tot mijn taakgebieden behoorden het opzetten en structureren van bedrijfsprocessen en P&O.

 

In 1989 heb ik samen met mijn zakenpartner Van der Geest & Rutten BV opgericht. Als mededirecteur van dit bedrijf heb ik zowel in Nederland als in de meeste landen van West-Europa projectmatig gewerkt voor de verkeersbureau’s van België, Denemarken, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Ierland, Noorwegen, IJsland en Zweden. Daarnaast voor o.a. Scottish Convention Bureau, Mercedes Nederland, Jaguar Nederland, Jaarbeurs Utrecht en diverse Nederlandse gemeenten.

 

Begin 2000 heb ik Highland Consultancy BV opgericht, samen met twee zakenpartners. Dit bedrijf organiseert het jaarlijks terugkerende International Whisky Festival te Leiden. Mijn taak- en verantwoordelijkheidsgebied binnen dit bedrijf was de gehele financiële- en logistieke organisatie.

 

In 2007 heb ik voor mezelf een heroriëntatie gemaakt. Het is me in die periode duidelijk geworden dat ik mijn kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven wilde gaan aanwenden ten diensten van andere/startende bedrijven. Hieruit voortvloeiend heb ik in dat jaar besloten me terug te trekken als partner uit Van der Geest & Rutten. Sinds medio 2010 heb ik me eveneens teruggetrokken als partner uit Highland Consultancy.

 

Sinds eind 2007 geef ik les aan volwassenen, die een (her)scholingstraject volgen. De vakken waarin ik les geef zijn o.a. bedrijfsrekenen, Excel, modern- en computer boekhouden, notuleren, Nederlands en basis Engels. Kennisoverdracht in technische-, maar vooral ook in persoonlijke zin, zijn mijn drijfveren in dit werk. Het zien van persoonlijke groei en ontwikkeling bij mijn cursisten, geeft mij veel energie.

 

In JRC advies kan ik genoemde ervaringen en talenten bundelen.